Архив за етикет: уеб дизайн

Можете ли сами да изберете уеб дизайн за вашия сайт?

Когато наемат фирма за уеб дизайн, обикновено повечето клиенти разчитат на професионалистите в нея не само за изработването на всичко необходимо по сайта им, но и за избора на атрактивен външен вид. Ако вие не сте от този тип хора и искате да участвате в създаването на web design частта на вашия сайт – то тази статия е точно за вас. com/%d1%83%d0%b5%d0%b1-%d0%b4%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d0%b9%d0%bd#more-289″ class=“more-link“>Има още

Софтуерна и хардуерна поддръжка,SEO,Хостинг,Уеб дизайн

Използването на аутсорсинг услуги в много случаи осигурява повишаване на качеството на ИТ услугите, koeтo дава възможност за намаляване на тяхната цена. Практиката показа, че често най-разумното и най-евтино решение за бизнеса е информационното осигуряване на работния процес и другите поддържащи бизнес дейностти да се превъзлагат на външни изпълнители. IT OUTSOURCING от itos-bg.com е ориентирана изцяло към организирането на пълен набор OUTSOURCING услуги за Вашия бизнес. Благодарение на услугата „Виртуални офиси“, ще можете да стартирате своята дейност без да наемате постоянен офис и персонал и без излишни разходи за оборудване.

Ние ще Ви помогнем да изберете подходящ домейн, ще изработим Вашия сайт с индивидуален дизайн и ще Ви помогнем да изберете оптимален за вас хостинг (Споделен, виртуален или нает сървър) с 24/7 поддръжка.

Поддръжка на уеб сайт:
Ако сайта ви има нужда от качествена поддръжка, ние ще осигурим абонаментна софтуерна поддръжка за Вашите сайтове. Ако сайта ви пък има нужда от качествено поддържане на позициите в търсачките, ние ще осигурим абонаментна SEO поддръжка на уеб сайта.

Хардуерна и софтуерна поддръжка:
Ако имате нужда ще осигурим абонаментна софтуерна и хардуерна поддръжка за Вашите машини. Наш администратор може да инсталира и поддържа сървъра Ви независимо дали е във Ваш офис или е колокиран в наш техцентър.