Колко ще ми струва една качествена изработка на онлайн магазин?

Да продавате онлайн днес е нещо съвсем нормално и дори е предпочитана практика. Все повече хора се възползват от удобството, което им предоставя онлайн пазаруването – пести време, лесно могат да се сравнят цените на различните стоки и услуги и можете лесно да върнете или замените даден продукт при несъответствия. Ако ви предстои да започнете да продавате онлайн обаче, едно от нещата за които обезателно трябва да помислите, това е качествената изработка на онлайн магазин.

Но колко би струвалата цената за подобен тип услуга?

Всъщност това е доста относително понятие, защото много зависи какво точно искате вие. Ако ще продавате услуга, то нямате нужда от голям онлайн магазин и настройването на кой знае колко сложни операции. Ако обаче имате стотици и дори хиляди налични артикули, които трябва да продавате, то тогава нещата стоят по доста различен начин. Тогава цената би била доста по-висока. Освен това, важен критерий, определящ крайната сума е и фактът дали вашият магазин ще се построява на готова платформа, или ще се пишат кодове.

Една качествена агенция за изработка на онлайн магазин е GetSeo. Слави се с добрата си репутация и персоналното отношение към желания на всеки един клиент. я е безспорен лидер в изработката на качествени и добре оптимизирани за търсачките сайтове и онлайн магазини. Тя предоставя както еднократна оферта за изработка на сайт и онлайн магазин, така и пакетни предложения за месечен абонамент и поддръжка. Може да се свържете с екипа в удобно за вас време и да заявите консултация, в която да разкажете за вашия бизнес и с какъв бюджет разполагате.

Консултацията е напълно безплатна и не ви ангажира с това да използвате услугите им на 100%. Най-важното обаче е, че цените им са доста достъпни. Може да се възползвате от стартовото им предложение за малък онлайн магазин, което е само 127,60 на месец и включва и поддръжка, или пък да разгледате и другите им опции на техния сайт.