outsource joomla development

Аутсорс Joomla разработки

В случай, че търсите Joomla разработчик, сте попаднали на правилното място.
Фирма 3D Web Design оповести, че търси международни партньори за аутсорс разработка на Joomla, както и други уеб разработки.

Защо аутсорсингът е важен?
Благодарение на аутсорсинга на уеб разработките на 3Д Уеб Дизайн, клиентите получават високо качество на ниска цена за изпълнение на вашия проект. Също така аутсорс разработките ще ви дадат възожност да спестите средства и да ги насочите към нови и нови проекти.

Информация за Joomla разработките на 3d Web Design:
Фирмата има богат опит в разработките за Joomla и други уеб проекти. Цените на услугите са ниски, а за цената за работа на час е само 15 лв. (за час работа на един PHP програмист).

outsource joomla development

Колко е важен аутсорс опитът?
3Д Уеб Дизайн са известни с богат опит в областта на разработването на уеб добавки за известни CMS, като например WordPress, Joomla, Zen Cart, OsCommerce. Фирмата има опит и в разработването на самостоятелни уеб базирани и SEO инструменти, включително скрапери, грабери, спинър за статии и инструмент за проучване на ключови думи и анализи, интегриран в MajesticSeo.

Разработчиците на 3D Web Design имат заслугата за завършени над 75 разширения за Joomla 2.5 и Joomla 3.хх (компоненти, модули и плъгини – като аутсорс проекти за други компании), над 100 разширения за Joomla 1.5 (29 аутсорс проекта), над 30 разширения за OsCommerce, плъгини за Zen Cart и WordPress.

От фирмата споделят, че големият опит в областта на уеб разработките спомага за бързата и качествена работа по проектите на клиентите и то на ниски цени.

Можете да се запознаете с услугите и цените на фирмата на адрес:
3Д Уеб Дизайн custom разработка
Joomla разработка от 3D Web Design

Можете и да се свържете с фирмата: http://3dwebdesign.org/contacts/3d-web-design или с Google Plus: https://plus.google.com/+3dWebDesignOrg